Volwassenen

Hoe ga ik te werk.

Na onze kennismaking ga ik eerst invoelen alvorens ik vragen stel. Het invoelen houd in dat ik mijn fijngevoeligheid gebruik om bij jou waar te nemen wat er voor klachten, blokkades zijn. Tijdens een behandeling voel ik alleen dat wat op dat moment nodig is om jou te behandelen. Als ik een en ander helder heb neem ik een aantal vragen met je door over je klacht en ziektegeschiedenis. Daarna gaan we over op behandelen.

Je neemt plaats op de behandeltafel of op een stoel. Je houdt daarbij gewoon je kleding aan.

Ik ga dan magnetiseren.

Na de behandeling bespreken we de ervaring en dat wat waargenomen is. Dit om bij jou helder te krijgen waar de klacht vandaan komt en bespreken we de verdere behandeling.  Ontdek je de oorzaak, kun je die oplossen en kunnen de klachten verdwijnen.

Neem een foto mee zodat ik die eventueel kan gebruiken voor een nabehandeling. De foto hoeft niet mooi te zijn, tijdens de nabehandeling kan deze verkreukelen of verkleuren. Dus neem geen dierbare foto mee en wel een waar je alleen op staat.

Ervaring leert dat hoe meer mensen zelf actief zijn in het proces hoe beter de resultaten zijn.

Tijdens de behandeling kunt u verschillende dingen waarnemen, warmte, tintelingen, tijdelijke toename van klachten, koude rillingen en opkomende emoties.