Gastenboek

->
(14)
1 2 3 4 5
>
(14) Moniek
Fri, 10 August 2012 10:09:43 +0100

Na een bezoek bij de huisarts bleek dat ik een flinke blaasontsteking had. Met daarbij veel ongemak: pijn, continu drang om te moeten plassen en tijdens het plassen ook een branderig gevoel. Al met al niet heel prettig. Na de behandeling van Liesbeth had ik meteen geen drang meer om te plassen en ook tijdens het plassen was het branderige gevoel verdwenen ! Echt ongelofelijk ! Ik vond het ook heel bijzonder om "terug te gaan" naar mijn operatie van 30 jaar geleden aan mijn urineleiders. Echt onbeschrijfelijk, maar wel een opluchting !
Liesbeth, bedankt !!

(13) Karin
Thu, 14 June 2012 12:48:44 +0100

Mijn zoon van 8 had veel wratten op zijn handen, een paar hele diepe en een hele vervelende onder zijn grote teennagel. Zoals de meesten eerst naar de huisarts om aan te stippen. Tig behandelingen, nauwelijks resultaat en erg pijnlijk.
Toen getipt om naar Liesbeth te gaan. Werkelijk fantastisch resultaat en pijnloos, na 4 behandelingen alle wratten weg, ook de hele diepe en onder zijn teen !
Mij zoon zegt nu zelf als hij hoort van een klasgenootje dat hij een wrat moet laten aanstippen; niet doen, je moet naar Liesbeth toe gaan.
Hartelijke groet,

Karin

(12) Esther
Thu, 7 June 2012 09:07:05 +0100

Hai Liesbeth,

Enkele weken geleden kwam ik voor het eerst bij je binnen voor een wrattenbehandeling bij mijn zoontje.
Hij kon bijna niet meer op zijn hak lopen, omdat de wrat onder zijn voet zo groot en pijnlijk was.
Ten eerste voelde hij zich meteen op zijn gemak bij je, dat vond ik al heel opvallend, omdat hij meestal tijd nodig heeft om aan iemand te wennen. Na 2 behandelingen zijn de wratten al aanzienlijk verkleind en de pijn is grotendeels verdwenen.

Gisteravond ben ik zelf voor het eerst bij je geweest om mezelf weer terug te vinden. Het was heftig maar ook heel verhelderend. Voor het eerst sinds lange tijd is mijn hoofd leeg. Ik kijk al uit naar de volgende sessie, ondanks de tranen.

Liefs,
Esther

>

 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
2 + 6=