Magnetiseren

Magnetiseren is een universele en oeroude behandelwijze van ziekten en aandoeningen.

Over het algemeen gaat men uit van een kosmische energie die alle materie en ook levende wezens doordringt. Therapeuten kunnen via handoplegging deze energie doorgeven aan een cliënt. Tijdens het magnetiseren worden de handen gebruikt, als zijnde magneten. De ene hand geeft energie, de andere hand die voert energie/afval af, of ondersteunt met het afvoeren via het lichaam. Door het afvoeren en laten doorstromen van de energie vallen blokkades weg en gaat het zelfgenezend vermogen van de cliënt weer aan het werk. Door middel van afvoeren en inzicht komen lichaam en geest weer in evenwicht.

Klinkt ingewikkeld, maar waarschijnlijk doe je het zelf ook. Wat doe je wanneer een kind valt en zich bezeerd? Je troost en ‘wrijft’ over de zere plek. Dat wrijven heet ook magnetiseren.

Er zijn geen negatieve gevolgen bekend van een behandeling met paranormale therapie. Paranormale therapeuten hebben goede resultaten bij veel ziekten en klachten. Zes van de zeven patiënten ervaren dat zij baat hebben bij de behandeling. Ook ervaren veel patiënten een verbeterde kwaliteit van leven .